Kenniscommunicatie voor een veranderde wereld

Wij maken oude en nieuwe kennis invoelbaar voor een breed publiek. Er zijn duizenden manieren om dat te doen, maar wij bedenken en realiseren de beste manier voor jouw boodschap.

Succesvolle aanvragen

We zetten ons in voor wetenschappelijke, culturele en creatieve aanvragen door ze invoelbaar te verbeelden, animeren, illustreren, verfilmen en uitleggen, waardoor complexe vraagstukken begrijpelijk en overtuigend worden.

Valorisatiestrategie

We helpen wetenschappers met het articuleren, visualiseren en realiseren van inspirerende valorisatieconcepten die de fantasie prikkelen en maatschappelijke impact hebben, gebaseerd op jarenlange praktische ervaring.

Bezoekerservaringen

We ontwerpen en produceren relevante bezoekerservaringen waarin wetenschappelijke kennis, design en innovatieve technologie elkaar versterken. Zo vertellen we verhalen die verteld moeten worden op een onvergetelijke manier.

Autonome projecten

Naast valorisatieprojecten van en voor wetenschappers initieert Studio Bertels zelf projecten om impact te genereren voor belangrijke maatschappelijke thema’s als inclusiviteit, geletterdheid en nieuwe overdrachtsmiddelen.

53

MUSEUMS

18

AWARDS

321

INTERACTIVE INSTALLATIONS

178

PROJECTS

Let’s team up

Kenniscommunicatie doe je nooit alleen. Daarom werken we altijd nauw samen met onze klanten en partners. Zo gebruiken we elkaars kennis en expertise optimaal om samen een transformatieve ervaring te ontwikkelen voor een veranderende wereld.